Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Ιδού ο υπεύθυνος της ταλαιπωρίας των παραγωγών ΑΠΕ

Ήταν Δευτερα 12 Σεπτεμβριου οταν τα photoboltaika αποκαλυπταν πρωτα σε ολο το διαδικτυο τον κινδυνο που υπηρχε για τις αναμορφωσεις του ν.4242/2014.Τρεις ημερες αργοτερα,την Πεμπτη 15 Σεπτεμβριου συναντηθηκε ο ΣΠΕΦ με τον γ.γ. στρατηγικων και ιδιωτικων επενδυσεων του υπουργειου κ. Λοη Λαμπριανιδη για το θεμα αυτο.Οπως αναφερει σε σημερινη ανακοινωση του ο συνδεσμος "λάβαμε την ρητή διαβεβαίωση πως οι 55 εκκρεμούσες εκταμιεύσεις των αναμορφώσεων που έχουν απομείνει (από τις άνω των 300 με παρεμφερή ημερομηνία ΦΕΚ εντός του 2014 και που εκταμιεύτηκαν μέχρι 31/12/14) θα πληρωθούν έως 30/9/16 αφού τα χρήματα υπάρχουν."

Σημερα εχουμε 17 Οκτωβριου και κανεις απο τους παραγωγους ΑΠΕ δεν εχει πληρωθει.Πλεον καμια δικαιολογια,εστω για τα ματια του κοσμου,δεν ευσταθει.Την ιδια ωρα τα διαθεσιμα χρηματα λιμναζουν και περιμενουν ενα χαρτι που επρεπε να ειχε υπογραφει εδω και ...2 χρονια.Απαραδεκτες καταστασεις που απαξιωνουν πληρως το ηδη καταρακωμενο επενδυτικο περιβαλλον.

Ας ελπισουμε οτι εντος  του τρεχοντος μηνος να εχει ολοκληρωθει επιτυχως η διαδικασια και να μην παραταθει αλλο η κοροιδια την οποια υποκεινται οι παραγωγοι ΑΠΕ.

Βεβαια για να ειμαστε ακριβοδικαιοι ο κ. Λαμπριανιδης εχει και πολιτικο προισταμενο,στον οποιο νομοτελειακα καταληγουν ολες οι ευθυνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου