Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Μεγαλες προσφορες των εναλλακτικων προμηθευτων ενεργειας λογω τεραστιων περιθωριων κερδους.

Τεράστια περιθώρια κερδους για τους προμηθευτες

Δυνατά στον ανταγωνισμό μπαίνουν οι εναλλακτικοί παραγωγοί - προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας Elpedison και Protergia με τιμολόγια και προσφορές που στοχεύουν στην απόσπαση μεριδίων της ΔΕΗ ιδιαίτερα μετά την απόφαση της τελευταίας για εκπτώσεις 15% στους συνεπείς, ως προς τις πληρωμές των λογαριασμών, πελάτες της.

Ειδικότερα, η Elpedison έχει βγει στην αγορά με προωθητική ενέργεια παρέχοντας στους οικιακούς καταναλωτές χρέωση προμήθειας μόλις ενός ευρώ την ημέρα ανεξάρτητα από το ύψος της κατανάλωσης ρεύματος και για διάστημα πέντε μηνών. Πέραν αυτής της, όμως, της χαμηλής χρέωσης η θυγατρική των εταιριών «Ελληνικά Πετρέλαια», «Edison» και «ΕΛΛΑΚΤΩΡ» μετά την πάροδο του πενταμήνου δίνει έκπτωση 10% σε όσους καταναλωτές πληρώνουν εμπρόθεσμα τους λογαριασμούς τους. Η επιχείρηση υπολογίζει το όφελος των νοικοκυριών να φτάνει μέχρι και 31%.

Από την άλλη πλευρά η εταιρία Protergia προσφέρει στους καταναλωτές που θα την επιλέξουν για προμηθευτή ρεύματος νυχτερινή χρέωση για όλο το 24ωρο και για διάστημα έξι μηνών. Να σημειωθεί ότι το νυχτερινό τιμολόγιο είναι χαμηλότερο κατά 25% σε σχέση με το κανονικό. Επιπλέον η θυγατρική του ομίλου «Μυτιληναίου» μετά την πάροδο του εξαμήνου θα δίνει έξτρα έκπτωση 15% στους πελάτες της που πληρώνουν εμπρόθεσμα τους λογαριασμούς τους.

Πρέπει να τονιστεί ότι οι προσφορές των δύο εταιριών ισχύουν για όσους κάνουν συμβάσεις με αυτές μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου, ενώ η Elpedison ζητά 24μηνη σύμβαση και η Protergia 12μηνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου