Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Άυριο η πρώτη δημοπρασία ΝΟΜΕ


Θα δημοπρατηθούν 460MW/h με συνολική χρονική διάρκεια του προθεσμιακού προϊόντος 8760 ώρες και συνολικό όγκο 4.029.600MWh. Η τιμή εκκίνησης είναι στα 37,37 ευρώ η μεγαβατώρα ενώ η ελάχιστη ποσότητα κατανομής είναι η MWh/h. Η ελάχιστη μεταβολή ποσότητας δήλωσης είναι 1MWh/hκαι η ελάχιστη μεταβολή τιμής δήλωσης αγοράς 0,01 €/MWh/h.
Η μέθοδος εκκαθάρισης της αξίας είναι payasbid ενώ οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προκαταβάλουν ως προκαταβολική προπληρωμή  το 3% της αξίας της ποσότητας που θα αγοράσουν μέχρι τις 31 Οκτωβρίου και να καταθέσουν τη δήλωση χρήσης του προϊόντος μέχρι τις 20 Νοεμβρίου. Η ημερομηνία καταβολής της προπληρωμής  είναι στις 25 Νοεμβρίου.
Η δημοπρασία θα είναι αμερικανικού τύπου “YankeeAuction” και θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι ενώ προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 12.30. Η χρονική διάρκεια των κανονικών παρατάσεων θα είναι 3 λεπτά ενώ ο τελικός πίνακας των αποτελεσμάτων θα έχει κοινοποιηθεί 15 λεπτά μετά τη λήξη υποβολής των δηλώσεων αγοράς και των παρατάσεων. Δικαίωμα ενστάσεων υπάρχει έως 30 λεπτά μετά την κοινοποίηση του προσωρινού πίνακα αποτελεσμάτων ενώ ο τελικός πίνακας θα κοινοποιηθεί μια ώρα μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής ενστάσεων.
Προβλέπεται η κατάθεση εγγυητικής επιστολής ύψους 451.758,50 ΕΥΡΩ  προκειμένου να γίνει δεκτή η συμμετοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου