Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Ελάχιστες οι πιθανότητες να υπάρξει πλάνο πληρωμών απο τον υπουργό το οποίο θα τηρηθεί


Για την επομενη Τριτη στις 28 του μηνα ειναι προγραμματισμενη η συναντηση ΣΠΕΦ,ΠΣΑΦ και ΘΕΣΙΦ με τον υπουργο ενεργειας με θεμα ενα πλανο πληρωμων που θα επιτρεψει την μειωση της υπερημεριας απο τις 170 στις 120 ημερες σε συντομο σχετικα διαστημα.

Οι πιθανοτητες να τηρηθει ενα πλανο που θα δωσει ο υπουργος δεν ειναι πανω απο ... 5% καθως η κατασταση με το κρατος και την ΔΕΗ ειναι τοσο μπερδεμενο στο κομματι ποιος χρωσταει σε ποιον και ποσα που κανεις δεν ειναι σε θεση να γνωριζει πως ακριβως θα εξελιχθει η ολη ιστορια.

Το σιγουρο ειναι οτι και οι 2 [κρατος,ΔΕΗ] εχουν την νοοτροπια του νταβατζη οπου εχουν το δικαιωμα να χρωστουν σε ολους και να τους πληρωνουν οσο και οποτε θελουν αυτοι,παραβλεποντας νομους και κανονες.

Εξαλλου το πρωτο δειγμα γραφης του υπουργου στο θεμα των πληρωμων ειναι ιδιαιτερως αρνητικο αφου δεν μπορεσε καν να κρατησει τον λογο του για μια πρωτη πληρωμη του Ιουλιου την προηγουμενη Πεμπτη.

Πλανο συγκεκριμενο το οποιο θα τηρειται,θα μπορεσει να υπαρξει μονο οταν παψει αυτη η αρρωστη σχεση μεταξυ κρατους-ΔΕΗ και οταν το ΕΤΜΕΑΡ θα καταβαλεται εβδομαδιαια στον ΕΛΑΠΕ.


1 σχόλιο:

  1. Δεν υπαρχει περίπτωση κανονικών πληρωμών, πόσο μάλλον να πληρώσουν μαζεμένα.
    Αφού τέλος Μαρτίου ουσιαστικά θα εξοφληθεί ο Ιούλιος να περιμένουμε να ξοφλήσει ο Αύγουστος μέσα Μαΐου. Και πάει λέγοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή