Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Εδώ ο παπάς εκεί ο παπάς που είναι ο παπάς?









Την Τριτη 14 Φλεβαρη ο υπουργος Ενεργειας Γιωργος Σταθακης δεσμευτηκε ενωπιον ΣΠΕΦ,ΠΣΑΦ και ΘΕΣΙΦ οτι την Τεταρτη θα πληρωνε η ΔΕΗ στον ΛΑΓΗΕ εκατο εκατομμυρια ευρω προκειμενου να πληρωθουν την Πεμπτη τα κατοσταρια παρκα.

Την ιδια μερα Τριτη 14 Φλεβαρη και ιδια περιπου ωρα ο προεδρος της ΔΕΗ και υφισταμενος του υπουργου,κ. Παναγιωτακης σε συναντηση του με ΠΟΣΠΗΕΦ/ΕΠΗΕ/ΕΣΑΦ διαβεβαιωνε οτι ΔΕΝ εχει επικοινωνησει μαζι του ο υπουργος προκειμενου να μεταφερει τα χρηματα αυτα στον ΛΑΓΗΕ.

Το μονο που μπορει να δικαιολογησει ταυτοχρονα και τα 2 περιστατικα ειναι η συναντηση με τον υπουργο να εγινε λιγο αργοτερα απο οτι η συναντηση με τον προεδρο της ΔΕΗ,ετσι ωστε να μην ειχε γινει ακομα το ηλεφωνημα,και να εγινε λιγο αργοτερα.Αλλη λογικη εξηγηση δεν μπορει να υπαρξει,παρα μονο οτι το δουλεμα πεφτει συννεφο.

Περαν ομως των υποθεσεων,η  ουσια και η πραγματικοτητα ειναι οτι οι παραγωγοι ΑΠΕ δεν πληρωθηκαν σημερα τον Ιουλιο.Το οποιο ενοχλει εξισου με την κοροιδια και την ψευτικη προσδοκια που δημιουργουν οι καλπικες υποσχεσεις.

Ακομα και αυριο να γινει η πληρωμη εως 12 χιλιαδες περιπου ευρω για τον μηνα Ιουλιο,ο λογος του υπουργου δεν θα εχει την ιδια αξια που ειχε την Τριτη.Οταν λεμε κατι πρεπει να το εννουμε και να μην παιζουμε με τις λεξεις.

Το πιθανοτερο ειναι να επικαλεστουν για ακομα μια φορα καποια "τεχνικα" προβληματα που προεκυψαν τελευταια στιγμη  και να πληρωσουν σχετικα γρηγορα,ομως δεν θα ειναι πια το ιδιο.

Υ.Γ. Μην πεσουν οι παραγωγοι ΑΠΕ στην παγιδα της διχονοιας.Αυτο μαλλον ειχαν σκοπο ο προισταμενος και ο υφισταμενος.

Και ενα βιντεο καταλληλο για την περισταση


1 σχόλιο: