Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Ας ελπίσουμε να είναι χιούμορ


Σε παλιοτερο θεμα [Μια supported αναλυση] ειχαμε αναφερει αναλυτικα τις διαχωριστικες γραμμες μεταξυ ιδιωτων ΑΠΕ και αγροτων ΑΠΕ καθως προσπαθουσαμε να καταλαβουμε για ποιο λογο ξεκινησαν οι αγροτες την προσπαθεια των supported.Και η αληθεια ειναι οτι σοβαρο λογο δεν μπορεσαμε να βρουμε.Ολα αυτα ομως μεχρι σημερα,οπου με μεγαλη εκπληξη διαβασαμε απο κειμενο των ιδιων των αγροτων οτι ο λογος που εγιναν οι supported ηταν... για να αποροφησει ο ΠΣΑΦ τον ΣΠΕΦ...

Ας ελπισουμε οτι προκειται για χιουμορ,εστω και μη επιτυχημενο.Ποσο μαλλον για την συγκεκριμενη στιγμη που εχει ειπωθει,καθως ειναι σε εκκρεμοτητα πολλα καιρια ζητηματα που αφορουν τον χωρο και προυποθετουν συνεργασια.

Δεν μπαινουμε καν στην διαδικασια να θεωρησουμε οτι αυτο εχει λεχθει στα σοβαρα.

Οι ιδιωτες ΑΠΕ ειναι μια ξεχωριστη ομαδα με τους Συλλογους τους και οι αγροτες ειναι μια αλλη ομαδα με τους δικους τους Συλλογους.Το οτι υπαρχουν καποιες στιγμες κοινοι τοποι αγωνα αυτο δεν πρεπει να μπερδευει κανεναν.

Για να μπορουσαν να θεωρηθουν ιδιωτες και αγροτες ΑΠΕ σαν μια ομαδα,συνολικα για ολα τα ζητηματα,θα επρεπε ολα τα προηγουμενα χρονια [αλλα και τωρα ακομα] να ειχαν ιδια φορολογια,ιδιες ασφαλιστικες εισφορες,ιδια προκαταβολη φορου,ιδια κουρεματα ταριφων κτλ κτλ [μην τα ξαναλεμε ειναι γνωστα.]

1 σχόλιο:

  1. Η συνεργασία στο κορυφαίο πρόβλημα των πληρωμών των δύο πραγματικών συνδέσμων του χώρου των φωτοβολταϊκών (ΣΠΕΦ και ΠΣΑΦ), που εκπροσωπούν με διαφορετικό τρόπο δύο διακριτές κατηγορίες παραγωγων, μπορεί να δώσει πολλά οφέλη στον κλάδο, αφού οι έξωθεν εχθροί είναι πολλοί και χρειάζονται πολυποίκιλα όπλα αντιμετώπισης.

    Τα υπόλοιπα είναι σάτιρα και αλίμονο αν χάσουμε το χιούμορ μας μέσα στην όλη πίκρα μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή