Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Απίστευτη απάντηση Σταθάκη-Παναγιωτάκη για τις πληρωμές ΑΠΕ


Απίστευτο και όμως αληθινό.Διαβαζουμε την απαντηση που εδωσε ο υπουργος ενεργειας προς τους βουλευτες του ΣΥΡΙΖΑ που ειχαν καταθεσει ερωτηση στην βουλη στο τελος Νοεμβριου σχετικα με την σταση πληρωμων των παραγωγων ΑΠΕ και δεν πιστευουμε στα ματια μας.

Ουτε λιγο ουτε πολυ ισχυριζεται οτι οι ληξιπροθεσμες οφειλες της ΔΕΗ προς τον ΑΔΜΗΕ οσον αφορα την αποδοση του ΕΤΜΕΑΡ δεν ξεπερνουν τους 3 μηνες και ως αποδειξη αυτου επισυναπτει στην απαντηση του μια επιστολη του προεδρου της ΔΕΗ Παναγιωτακη!!!

Ο οποιος Παναγιωτακης στην επιστολη του ισχυριζεται οτι με βαση το υπαρχον θεσμικο πλαισιο η ΔΕΗ και ολοι οι προμηθευτες γενικοτερα υποχρεουνται να αποδιδουν ΜΗΝΙΑΙΑ το ΕΤΜΕΑΡ στον ΑΔΜΗΕ,ακομη και αν δεν το εχουν εισπραξει.

Μια λεξη μονο,ΝΤΡΟΠΗ

2 σχόλια:

  1. Ο νοών νοείτο φίλε μου... Τρεις μήνες ΕΤΜΕΑΡ που λέει ο αρχιψεύταρος οτι μόνο χρωςτάει είναι 240 εκατομμύρια. Την ίδια ώρα εμάς μας χρωστάει 840 εκατομμύρια!!!!! Ακόμα και το έλλειμμα του ΕΛΑΠΕ στα 200 τότε εκατομ να βάλεις, και πάλι μας κλέβει 400 ολοζώντανα εκατομμύρια!!!!!! Τα μαθηματικά του Αλμπάνη είναι αυτά που γράφει ο Παναγιωτάκης, σανό για μερικά ζώα.....

    Όποιος τους ακούει ή τους γλύφει, είναι απλά άξιος της μοίρας του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν στις 14 θα πάνε στπ υπουργείο και θα παρουσιάσουν κάτι απλό οι σύλλογοι, μια επίσκεψη ζωντανά στο site του ΛΑΜΟΓΗΕ στον υπουργό που λέει ποτέ γίνονται οι πληρωμές, εκεί να τους δω.
    Ανεπάγγελτα ψοφίμια.
    Κεράκια στην οικογένεια του Παναγιωτάκη για κάθε μέρα που λέει ψέμματα και ενα αντίστοιχο κερί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή