Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ

ΣΤΟΠ στον παραλογισμό

Ένα ...ανεξήγητο φαινόμενο το οποίο έχει χιλιοπαίχθει (αλλά παραδόξως δεν λέει να παλιώσει),εκτυλίσσεται τις τελευταίες ήμερες από του παραγωγούς ΑΠΕ οι οποίοι βάλλονται πάλι κατά της "κακιάς" ΔΕΗ που δεν είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της,αφού λαμβάνει χρήματα μέσω ΕΤΜΕΑΡ και δεν τα αποδίδει στον ΑΔΜΗΕ-ΔΕΔΔΗΕ.

Είναι σαν να πετάς το αυγό στον τοίχο και να θέλεις να ...σπάσει ο τοίχος.

Η ΔΕΗ κύριοι έτσι ήταν είναι και θα είναι.Είναι το τελευταίο κάστρο του άκρατου κρατικισμού που θυμίζει Σοβιετια.Τα αμαρτήματα της αμέτρητα,γνωστά και μη εξαιρετέα,δεν χρειάζεται να τα επαναλάβουμε.Η ΔΕΗ εάν μπορούσε δεν θα έδιδε ούτε να σεντ στον ΛΑΓΗΕ όλα αυτά τα χρόνια.Ούτε μισό.

Είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ο ρόλος της ΔΕΗ,όπως επίσης είναι ξεκάθαρος και ο ρόλος της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας που κάνει πλάτες στην επιχείρηση.

Αυτός είναι ο πραγματικός εχθρός κύριοι,το βαθύ κράτος που ζει και βασιλεύει μέσα στον οργανισμό αυτόν και αντιλαμβάνεται ως παρείσακτο τον επενδύτη που ξόδεψε χρήμα και χρόνο για να μπεί στον χώρο της ενέργειας.Ας σταματήσουν όλοι να χτυπάνε το σαμάρι προκειμένου να ακουσία ο γάιδαρος.Κοιτάξτε την αλήθεια κατάματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου