Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Με ένα σμπάρο 3 τριγώνια ο κ.Σταθάκης

Ο Γιωργος ειναι πονηρος και αυτα που λεει μην τα τρως...

Μεγάλη μπάλα έπαιξε ο υπουργος Ενεργειας την Τριτη στην συναντηση του με τους παραγωγους ΑΠΕ.

Απο την μια ..."ξεφορτωθηκε" με μεγαλη ευκολια το συγκεντρωμενο πληθος αφου τους υποσχεθηκε αυτα που επρεπε για να του ...αδειασουν την γωνια  και απο την αλλη καταφερε να ...φερει την διχονια μεταξυ των συλλογων με ενα πολυ απλο τρικ.

Δεσμευτηκε σε ΣΠΕΦ,ΠΣΑΦ και ΘΕΣΙΦ την καταβολη την Τεταρτη  εκατο εκατομμυριων ευρω απο  τη ΔΕΗ και οι συλλογοι το μετεφεραν αυτο μεσω ανακοινωσεων.

Ταυτοχρονα εβαλε τον υφισταμενο του,πρωην συνδικαλιστη της ΓΕΝΟΠ και νυν προεδρο της ΔΕΗ Παναγιωτακη να μεταφερει στους ΠΟΣΠΗΕΦ,ΕΠΗΕ,ΕΣΑΦ οτι δεν προκειται να μεταφερει αμεσα τα χρηματα αυτα στον ΛΑΓΗΕ.

Ο υπουργος  περαν των παραπανω,εκανε και μια ξεκαθαρη επιδειξη δυναμης στελνοντας ενα μηνυμα σε ολους οτι μπορω να λεω και να ξελεω χωρις να υπολογιζω κανεναν σας.

Τα θερμα μας "συγχαρητηρια"λοιπον  στον κ.Σταθακη για την ...μαεστρια του.Ξεραμε οτι ειναι καλος ψαρας αλλα την Τριτη ξεπερασε τον εαυτο του.

Οσον αφορα τα εκατο εκατομμυρια,η τυχη τους αγνοειται.Καποια στιγμη θα εμφανιστουν.Αυτο ομως ουτως ή αλλως θα γινοτανε καποτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου