Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Καλέ μου φίλε...


Γραφει ο Δημητρης Γ. ως απαντηση στα θεμα"Πιθανη μειωση εσοδων για ΕΛΑΠΕ?"

Φίλε μου δεν βοηθάς με την συνεχή καταστροφολογία σου. Και οι πέτρες ξέρουν πως το μεσοσταθμικό ετμεαρ που ορίζει η ΡΑΕ στην συνέχεια χωρίζεται σε κατηγορίες. Άμα λοιπόν η βιομηχανία πληρώσει λιγότερο, κάποιες άλλες κατηγορίες θα πληρώσουν περισσότερο ώστε να κάτσει το τελικό ετμεαρ στο μέσο που όρισε η ΡΑΕ. Σπέρνεις πανικό για να τραβήξεις βλέμματα, αλλά πολύ χειρότερα για όλους τραβάς κοράκια στον κλάδο μας.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αγαπητε φιλε το παρον blog ειναι ενας ζωντανος οργανισμος που μεσα σε 38 ημερες λειτουργιας εχει δημοσιευσει 133 θέματα.Το μονο ευκολο θα ηταν να αναρτουσαμε ενα θεμα ανα...τετραμηνο για πληρωμες και να αφηναμε να λειτουργησει το... "trash tv".Προφανως και δεν θα λειτουργησουμε ετσι,αφου μοναδικο μας μελημα ειναι η ενημερωση και ο διαλογος μεταξυ παραγωγων ΑΠΕ,μακρια απο συντεχνιες και ομαδουλες .Καταρχην,δεν διεκδικουμε τον τιτλο του παντογνωστη,γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει παντογνωστης.Γηρασκω αει διδασκομενος,οπως λεει και το σοφο ρητο.Και για να το παμε συγκεκριμενα,καταρχην δεν ξερω εαν παρατηρησες το ερωτηματικο στο τελος της προτασης "πιθανη μειωση εσοδων ΕΛΑΠΕ?".Αλλιως ειναι αυτο και αλλιως εαν γραφαμε "πιθανη μειωση εσοδων ΕΛΑΠΕ"...νομιζω οτι την την διαφορα την καταλαβαινεις.Επισης να σου πω καλε μου φιλε οτι γνωριζουμε για το μεσοσταθμικο ΕΤΜΕΑΡ της ΡΑΕ που χωριζεται σε κατηγοριες,αλλα επισης γνωριζουμε οτι.. ζουμε και στην Ελλαδα και οτι για τιποτα δεν πρεπει να εισαι σιγουρος,μεχρι να γινει πραξη.Οπως π.χ. για τις αναμορφωσεις  του ν.4242 παραγωγων ΑΠΕ που ΚΑΝΟΝΙΚΑ θα επρεπε να εχουν ηδη πληρωθει,αλλα θα περιμενουν μεχρι το...90' για να μαθουν εαν θα τα απενταξουν απο τα συγχρηματοδοτουμενα ή οχι...Και οτι επειδη καλο ειναι να μιλαμε συγκεκριμενα και να μην αερολογουμε,τι ακριβως εννοεις  οταν λες "συνεχη καταστροφολογια"?Δηλαδη στα 133 θεματα που εχουν γραφτει τα 80 ας πουμε ειναι...καταστροφολογικα?Και αν ναι,σε ποια θεματα το εχεις παρατηρησεις αυτο?..ή μαλλον καλυτερα εας αναφερεις ΜΟΝΟ ενα απο τα 133 που καταστροφολογησαμε και εμεις θα δεχτουμε τον χαρακτηρισμο "συνεχη καταστροφολογια".Ενα θεμα σου ζηταμε απο τα 133.ΕΝΑ.Τωρα τι ακριβως εννοεις για κορακια,εμεις δεν γνωριζουμε απο τετοια...ισως να μας διαφωτισεις καλυτερα ο ιδιος,μηπως γνωριζεις κατι παραπανω.Τα βλεματα αγαπητε φιλε τα τραβηξε το blog για την ανιδιοτελη προσπαθεια του και τον σεβασμο στον απλο παραγωγο ΑΠΕ.Τωρα εαν καποιοι ξεβολευτηκαν,αυτο ειναι αλλο θεμα.Το blog ειναι ανοιχτο στην κριτικη,ακομα και την κακοπροαιρετη,αρκει να υπαρχουν επιχειρηματα.Καλη σου μερα.

9 σχόλια:

  1. ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ,
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ.................

    " ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ "....................ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΩ ΤΗΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ...............ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΥΠΕΡΗΜΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...........
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ.......................

    Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΝΕΙ.........

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΙΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΚΟΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ........................

    ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δες μόνο τους τίτλους σου. Τίποτα άλλο. Αν φωνάζεις ότι το σπίτι σου θα πέσει, τότε θα πέσει πράγματι ή θα στο ρίξουν.... Αν κατάλαβες, κατάλαβες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και επίσης θα έλεγα να βρεις άλλη ασχολία για τον ελεύθερο χρόνο σου γιατί η αναμετάδοση των Φωτόπουλων ζημιά μας κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συναδελφε δεν βγαζουν νοημα οι απαντησεις σου,ξαναπροσπαθησε....
    Καλο ειναι να γινει ενας γονιμος διαλογος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχως αγαπητε μου φιλε βρισκεσαι σε παραληρημα,δεν εισαι σε θεση για γονιμο διαλογο.Τοσο πολυ σε ενοχλησε το νεο blog?...για ποιο λογο?...Ευχομαι καποια στιγμη στο μελλον να βρεις το κουραγιο να μιλησεις κανονικα.Τα photoboltaika ειναι στο ξεκινημα τους και καθε μερα θα γινονται ακομα καλυτερα εξυπηρετοντας και ΜΟΝΟ τον απλο παραγωγο ΑΠΕ.Μπορει να ειναι κατι που δεν το ειχες φανταστει αλλα συνηθισε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το παραλήρημα φάινεται από το ποιος γράφει κατεβατά και μάλιστα με αυταρέσκεια σωτήρα...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν εχουμε να χωρισουμε κατι.Μας ενωνουν πολλα.Δεν θα μπω σε αντιπαραθεση,οσο και να το θες.
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ στο λεω,ευελπιστω καποια στιγμη να εχουμε ενα γονιμο διαλογο.Να εισαι καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Eγω θα σου έλεγα φίλε μου να συνεχίσεις την προσπάθεια σου και μην ακούς κανένα, εδώ διαβάζουμε και κάνα νέο ενώ στο άλλο blog μόνο για τις πληρωμές έχει λες και μόνο αυτό μας ενδιαφέρει.. Δυστυχώς πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση γιατί τα δύσκολα δεν έχουν περάσει νομιζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή